Szolgáltatásaink

 

KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS - HUZATÓPADDAL

Koccanástól a totálkárig!

Rövid határidővel vállaljuk törött, sérült, nagy karambolos személygépkocsik és kishaszonjárművek teljes körű, szakszerű karosszériajavítását márkafüggetlenül. Korszerűen felszerelt műhelyünkben speciális- és célszerszámok állnak rendelkezésünkre. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, a márkaszervizek árainak töredékéért , nagyságrendekkel rövidebb határidővel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ügyfeleink kívánsága szerint lehetőség van gyári, utángyártott és bontott karosszériaelemek beépítésére, melyek beszerzését is mi vállaljuk, ezzel is levéve a gondot a károsultak válláról. Partnereink segítségével műanyag karosszériaelemeket javítjuk. Nagy javítás esetén ügyfeleinknek csereautót , bérautót biztosítunk.

 

BIZTOSÍTÁS ÜGYINTÉZÉS - KÁRBEJELENTÉS - KÁRFELVÉTEL - PÓTKÁR

Megkíméljük Önt a több órás biztosítónál történő várakozástól!

 

Biztosító társaságtól független teljes körű biztosítás ügyintézése adminisztrációval együtt, minden biztosítóval kapcsolatban állunk. A hitelre vásárolt autók banki hozzájárulásának ügyintézése. Helyszíni kárfelvételel, szükség szerint pótszemlével.

 

FÉNYEZÉS-AUTÓPOLÍROZÁS

A javított autók fényezését korszerű anyagok és technológia alkalmazásával, jól képzett szakemberek végzik, szerződéses partnerünknél. Szennyeződések, időjárási körülmények okozta károsodások, karcok eltávolítása polírozással.

 

AUTÓMENTÉS

Cégünk autómentéssel is foglalkozik. 

Rövid határidővel képesek vagyunk teljesíteni a megbízásokat.

 

SZÉLVÉDŐ CSERE

Amennyiben Önnek nincs olyan biztosítása, mely fedezetet nyújt a szélvédő vagy egyéb autóüveg károsodásra, akkor is nyugodt lehet, mert a hazai piac egyik legkedvezőbb szélvédő árát és beszerelési díját fogja kapni tőlünk.

 

KIPUFOGÓ JAVÍTÁS

Szervizünk az autó motorjától hátra a teljes kipufogó rendszert átvizsgálva javítja, cseréli a sérült, korrodált kipufogó elemeket. 

 

KLÍMATÖLTÉS

Nyári melegben, télen, párás időben nagy szolgálatot tesz az autóklíma. De mint minden műszaki rendszert ezt is időről időre gondozni, ellenőrizni kell. Az autóklímát nem árt havonta egyszer megjáratni. Télen segít az ablakokról lehozni a párát is. A rendszer alkalmankénti járatásával, illetve a tisztítással jelentősen növelhető a klíma élettartama.  Évente át kell vizsgálni a klímát, ha kell, akkor az autóklímát tölteni kell.

 

GYÁRI ÉS UTÁNGYÁRTOTT ALKATRÉSZEK FORGALMAZÁSA, BESZERZÉSE

MŰANYAGHEGESZTÉS

KERÉKPÁR ALKATRÉSZEK ÁRUSÍTÁSA

KERÉKPÁROK JAVÍTÁSA

AUTÓGUMIK, GUMISZERELÉS, CENTÍROZÁS

 

Vissza az oldal tetejére!